Το Νησί

Σκόπελος (ελληνικά: Σκόπελος) είναι ένα ελληνικό νησί στο δυτικό Αιγαίου Η Σκόπελος είναι ένα από τα πολλά νησιά που αποτελούν τις Βόρειες Σποράδες.
Γεμάτη με πυκνά δάση που καλύπτουν σχεδόν το 80% της περιοχής του, θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου.
Έχει μια έκταση περίπου 9 6 τετραγωνικά χιλιόμετρα και περίμετρο 67 km.It έχει δύο βουνά Palouki ( 565 m ύψος ) και Delfi ( 680 m ύψος ).
Η πόλη της Σκοπέλου έχει ένα παραδοσιακό χαρακτήρα με ξεχωριστή αρχιτεκτονική και όμορφα λιθόστρωτα δρομάκια. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.
Η Χώρα και το νησί γενικά είναι γεμάτες παραδοσιακές εκκλησίες, ξωκλήσια και μοναστήρια. Υπάρχουν 24 μοναστήρια.

Παραλίες και αξιοθέατα

Σκόπελο! είναι ένα όμορφο νησί που αξίζει να επισκεφθείτε! Η Ενοικιάση αυτοκινήτων από την εταιρεία The Local Route θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτό το πράσινο νησί με τον πιο οικονομικό και εύκολο τρόπο.
Οδηγήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και επισκεφθείτε την όμορφη χώρα του Γλώσσας με τα γραφικά σοκάκια, τα βυζαντινά και ιστορικά μνημεία του νησιού,
ο μεγαλοπρεπή μοναστήρια και από τη διάσημη mama mia ταινία, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί.
Η Σκόπελος είναι γεμάτη από παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και The Local Route ενοικίαση αυτοκινήτου είναι έτοιμο να σας δείξει το δρόμο για να το επισκεφθείτε.
Είναι καλύτερο να γνωρίσετε το μικρό νησί μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες.
Υπάρχουν πολλά να δείτε στη Σκόπελο!. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με The Local Route' θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για να επισκεφθείτε διάσημες παραλίες όπως Μηλιά, Καστάνη, Πάνορμος, Στάφυλος, Χοβολο και Λιμνονάρι!
Οι αναμνήσεις που θα πάρετε μαζί σας πίσω στο σπίτι σας, θα λατρέψετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Πιάσε λοιπόν τη φωτογραφική μηχανή σου και έλα Σκόπελο!!!!

Η Τοπική Διαδρομή | Σκόπελος