Συχνές Ερωτήσεις


1. ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ?
Η τιμή περιλαμβάνει απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλιση τρίτων, φόρους και οδική βοήθεια.

2.ΤΙ ΗΛΙΚΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΊΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ?
Το ελάχιστο προς ενοικίαση στη Σκόπελο με την The Local Route είναι 23 χρόνια και να κατέχετε άδεια για ένα τουλάχιστον χρόνο 1.

3.ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ?
Θα πρέπει να έχετε την άδεια οδήγησης μαζί σας κατά την έναρξη της ενοικίασης. Πρέπει να το έχετε εκδώσει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ενοικίαση. Επίσης, την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας. Θα χρειαστείτε επίσης πιστωτική κάρτα - ως εγγύηση, ακόμη και αν στο τέλος της ενοικίασης επιλέγετε να πληρώσετε σε μετρητά.

ps για μη ευρωπαίους πολίτες https://smartexpat.com/greece/how-to-guides/transport/driving/non-eu-issued-licence


4. ΠΟΤΕ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΑ;
Όλα τα ενοίκια χρεώνονται βάσει μιας περιόδου χρέωσης 24. Μόνο όταν η μίσθωση υπερβαίνει έναν κύκλο 24 ωρών, ισχύουν οι επιπλέον χρεώσεις ημερών.

5. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
Ναι, αλλά ο πρόσθετος οδηγός πρέπει να αναφέρεται στη σύμβαση ενοικίασης. Ο δεύτερος οδηγός πρέπει επίσης να παράσχει την έγκυρη άδεια οδήγησής του για επιθεώρηση πριν καταχωρηθεί για την ενοικίαση και αυτό μπορεί να γίνει στο γραφείο της The Local Route καθ 'όλη τη διάρκεια της ενοικίασης. Για τον επιπρόσθετο οδηγό ισχύει επιπλέον χρέωση.

6. ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ?
Εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, μπορεί να ζητηθεί παράταση μέσω τηλεφώνου στο Κέντρο Επικοινωνίας + 302424023682

7.CAN ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;
Αν δεν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, η The Local Route δέχεται επίσης χρεωστικές κάρτες. Για να διαπιστώσετε εάν η χρεωστική σας κάρτα είναι αποδεκτή, επικοινωνήστε μαζί μας.

8.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ?
Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει τη βασική κάλυψη. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα καλύμματα αν χρειαστεί. Απλά ζητήστε μας τώρα ή στην αρχή της ενοικίασης. Ορισμένες γενικές πληροφορίες κάλυψης παρέχονται στη σελίδα του όροι και Προϋποθέσεις.